Laster du ned bøker på nett?

Hvordan hadde verden vært uten Internett tro? Jeg har fundert litt på dette i det siste, tanken dukket opp når jeg måtte bestille nytt topplokk til bilen. Alt er så lett tilgjengelig på nettet, hva enn du måtte trenge kan du stole på det store Internett. Det er til og med bokhandlere på nett, og dette er jo perfekt for meg. Jeg kjøpte for første gang en e-bok her om dagen, og det var en helt ny opplevelse for min del, men jeg fikk jo lest boken. Jeg kan absolutt forstå de som sverger til å laste ned bøker istedet for å kjøpe dem fysisk, fordelene er mange. Du sparer utrolig mye plass, ihvertfall for en bokelsker som meg, du kan bare slette dem når de er ferdiglest og det er jo genialt. På en annen siden er det noe med å holde boken fysisk og slippe å bekymre seg for batteritiden. Hva synes dere? Liker dere best fysiske bøker, eller laster dere dem ned?

Et lesebrett foran en ekte bok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *