Høstens bokfavoritter

Når høsten setter inn med regnfulle og mørke kvelder, er det ingenting som er bedre enn å fordype seg i en god bok. Ta frem tekoppen og pleddet, så har du alt som skal til for en hyggelig bokstund. Men kanskje lurer du på hvilke bøker du skal skaffe deg til stormen setter inn? Da kan jeg foreslå bokserien til Karl Ove Knausgård som heter «Min Kamp». En serie varer lengre enn en enkelt bok. Jeg husker for eksempel hva som skjedde meg sist høst. Jeg hadde tenkt med på den lokale bokhandelen for å riktig meske meg med gode bøker. Da opplevde jeg en bokelskers mareritt; bilen fikk ikke start! Jeg som elsker å kjenne på materialet som boken er laget av, og bla i den før jeg bestemmer meg, måtte altså bruke Internett for å skaffe meg nye bøker. Der kom jeg heldigvis over nettstedet mekonomen.no, der du enkelt og oversiktlig kan bestille time til bilreparasjon!

Mann velger ut bøker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *