En smal sak

Er det noe jeg elsker, så er det å våkne av meg selv tidlig en lørdag morgen. Når huset er stille og både barna og gubben sover. Da rigger jeg meg til i sofakroken med en stabel bøker jeg har lyst til å utforske. Jeg liker å ha litt å velge i, enten det er snakk om papirbøker eller elektroniske bøker. Smake litt på dem og finne ut hvilken bok som passer best akkurat i dag. Å sitte der mens sola kommer opp, med en bok og en god kopp te, det er så utrolig deilig! Jeg har faktisk også en egen vannkoker ved sofakroken, slik at jeg ikke engang trenger å gå på kjøkkenet for å fylle opp koppen min. Jeg fant en kjempefin en fra obhnordica, som koker opp vannet raskt og enkelt. Så du skjønner, å legge til rette for en hyggestund med bøkene kan være en smal sak. Håper du også hadde en herlig helg, med eller uten bøker!

Tekopp og bok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *