Bøker for alle og enhver

Bøker er virkelig fantastiske dere, det er ingenting jeg liker bedre enn å sette meg ned med en god bok og forsvinne fra virkeligheten en liten stund. Bøker er så allsidige, de kan ta deg med på utrolige reiser, du kan lære et nytt språk, du kan få oppleve historiske hendelser, alt du kunne tenke deg å vite kan du finne i en bok. Er ikke det utrolig? Tenk deg å kunne lese om en annen kultur også kunne reise til det landet og oppleve den kulturen i praksis. Selv reiste jeg til Frankrike etter å ha lest om den spennende franske kulturen, alt jeg gjorde var å ta en liten tur innom Frogtail også var det bare å reise avgårde, og for en opplevelse det var. Jeg hadde nok ikke fått den opplevelsen om jeg hadde valgt en annen bok der og da, sett igang og finn frem den boken som står i hyllen og venter på deg, du vil ikke angre.

En bok skinner for en jente.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *