Å gjøre vennetjenester

Altå: Gubben er en veldig grei kar, og han har ganske mange greie kamerater. Men akkurat nå må jeg innrømme at jeg er bittelittegranne irritert. For her om dagen kom han og sa at bilen måtte gjennom en Eu-kontroll. Greit, sa jeg. Men så hadde han fått det for seg at han ikke trengte å gå til et skikkelig verksted, men heller få en kompis til å se på bilen. Han kunne liksom bare gjøre det. For noe tull! Selv om jeg vanligvis er positiv til at man gjør hverandre vennetjenester, er jeg litt mer skeptisk når det gjelder bilen. Om bilen er skikkelig i stand handler jo faktisk snakk om liv eller død. Jeg forstår ikke at at kompisen tør ta på seg det ansvaret, og ikke vil jeg at han skal ha det heller .Så jeg bare gjorde det, jeg. Lette frem etter eu-kontroll pris og sjekket hvor mye det egentlig ville koste. Ikke var det så aller verst heller.

To menn sjekker under en bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *