Lag din egen lesekrok ute

Magasin og kaffekopp på et bord

Har du tenkt på at innredning kan være like viktig ute som inne? Og at man til og med kan lage seg en fin liten lesekrok utendørs? Det er enkelt å få til dette både på balkongen eller i hagen, det viktigste er å bruke den plassen man har. En annen ting som er viktig, er puter – og gjerne mange puter om man har plass og råd til det. Dette gjør lesekroken behagelig å sitte i. Du bør også tenke på lys om kvelden, og kanskje en lampe som benytter seg av naturlig sollys kan være noe for deg? Du bør også tenke på om du ønsker å snekre din egen benk, eller kjøpe inn en stol til formålet. Men du, ikke glem at det aller viktigste selvsagt er bøkene du leser. God lesestund i din nye lesekrok ute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *