Store prosjekter

Gubben har fått ånden over seg og nå skal det endelig skje noen ting hjemme. Det betyr at vi skal få bedre uteplass, to av barnerommene skal oppgraderes og jeg skal få min etterlengtede lille lesekrok og arbeidsplass. Det skal bli så deilig og jeg er svært fornøyd med gubben, det må jeg bare si.

Vi handler byggevarene hos byggbutikken.net, og får alt levert hjem til oss. Det kan jo nesten ikke bli enklere enn det. Så gjenstår det bare å gjøre jobben.

Ellers driver vi og snakker litt om årets sommerferie. Det er liten tvil om at alle de skrekkelige hendelsene som foregår rundt omkring tar fra folk reiselysten. Jeg kjenner at storbyferie eller andre steder med mye folk ikke er det som frister mest. Så vi snakker om å leie en hytte ett eller annet sted i Danmark, eller eventuelt Sverige. Over alt når du åpner aviser og ser på tv, så er det terror og skrekk. Skulle ønske det snart tok slutt.

prosjekter hjemme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *