Påske!

Nå er det påskeferie og vi nyter livet på hytta! Jeg storkoser meg med bok, innimellom skiturer, aking, og mange gode måltider. Vi nyter frisk luft og late dager, det er helt sikkert!

Tror forresten vi kjøpte litt for mange Kvikk Lunsj da det var priskrig, for vi har allerede begynt å gå lei og det burde jo egentlig ikke være mulig :-)

Gubben måtte hjelpe foreldrene sine over telefon. De har hjemmepåske fordi de skulle fikse bilen, men de hadde ikke forstått konseptet med å bestille bildeler på nett, så da har gubben gitt dem opplæring i bsbildeler. De ble veldig fornøyde og har lovet oss deilig middag når vi kommer hjem igjen. Det synes jeg er en god deal!

Vi har brukt noe av tiden til å skrive huskeliste over ting vi må gjøre når vi kommer hjem. Vi leste nemlig i avisen at politiet minnet folk om å fornye pass før det var for sein, så nå skal vi sjekke passene våre. Det er greit å få påminnelser om å gjøre enkelte ting man ellers alltid glemmer.

påske

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *