Ikke lenge igjen nå

Ja nå er det ikke lenge igjen til påskeferien er her. Føler at jeg jeg avslutte vinterferien i går bare. Tiden går så alt for fort nå jeg har det gøy 😀

Det moro er at jeg er så og si klar til påskeferien alt. Har bare noe bilrekvisita jeg må få bestilt og fått på plass før jeg kan legge ut på kjøretur opp mot hytte og fjell. Gleder meg masse. Det er så fint med noen gode bøker innendørs og full vinter utendørs. Så som alltid blir også dette en flott påske.

I år er det en helt spesiell ny bok som skal bli meg i bagasjen. Kjøpte den i går. Men skal spare den til påske.

bok

Det er ingen annen en selveste Jo Nesbø sin siste bok.

jo

TØRST! Jeg gleder meg skikkelig til å åpne den opp å forsvinne inn i en ny del av Harry Hole verdenen.

tørst

Skal du lese den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *