Tiden flyr dere…

Vet ikke hvor tiden blir av. Er kun noen dager igjen av januar og jeg er enda i julemodus. Er det mulig? Trøtt om morgenen, spiser enda julesnop og koser meg med bøker. Med andre ord, koser meg videre jeg. Hvorfor skal man egentlig kose seg til «døde» i jul og nyttårstiden, for så å gå tilbake til den såkalte hverdagen? Kanskje det kan være et bra nyttårsforsett, kose seg mer!

Skal ut på en lengre biltur i neste måned. Ruten vi skal kjøre har en del ferger og en fjellovergang. Regner med at det kan bli venting og køer både her og der. Kom til å tenke på biltilbehør som burde finnes. Du vet det finnes forskjellige typer holdere man kan bruke i bil, til mobilen. Hva med noe tilsvarende for bøker? Det kunne vært lettvint når man må stoppe opp. Slippe lete frem boken, bare å lese videre. Det blir vell med drømmen, men hvorfor ikke 😉 Det er lov å fantasere litt …

Har faktisk et slikt hjemme som jeg bruker på kjøkkenet, til oppskriftbøker. Så slipper jeg matsøl på bøkene.

Bilderesultat for bokholder stativ

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *