Å jul med din glede….

Ja, det er desember og tid for levende lys og masse kos. Driver å leser «den digitale festningen» av Dan Brown. Har lest den tidligere, og den er jo faktisk nesten å regne som en gammel utgivelse. Kom ut i 1998. Ingenting er så deilig som å sitte med musikken svakt på, levende lys og litt kongerøkelse mens man leser. Har gjort ferdig det meste til jul, kun et gavekjøp igjen. Tante skal få noe fra Rosendahl. Hun liker spesielt glassene derfra så godt, men det tar jeg i neste uke.

Vet du forresten at det er en plass i Norge som heter Rosendal (uten H vel og merke)? Baroniet Rosendal fra gammelt av. I dag er adelstiden over, men tettstedet har tatt godt vare på noe av arven fra baroniet. Jeg synes det er fascinerende med adel og kongehus. Ble bitt av basillen da jeg leste om Tsarveldet i Russland og romaner fra denne tiden. Har du lest Anna Karenina av Tolstoj? Ikke?? Den er et must!

Tror Rosendal må på reiseplanene i Norge. Sjekk det biblioteket i det gamle herskapshuset.

Bilderesultat for baroniet rosendal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *