Ny matglede

Nyheter er nå en saga blott (ihvertfall i de mengdene som jeg leste tidligere). Nå driver jeg å lærer meg nye matretter. det er atskillig mer givende enn all verdens elendighet. Har til og med drevet og googlet meg frem til diverse kjøkkenutstyr som kan være smart å ha. En ting har jeg virkelig lært – vet du hvor mange forskjellige merker som lager forskjellige ting til kjøkken og hus? Virker som antallet er uendelig 😉

Bilderesultat for kjøkken forvirret

Fascinerende! Har nå lært meg ord som for ekempel kitchenaid, Bodum og og le creuset.  Vet du ikke hva det er? Da har jeg en utfordring til deg – sjekk det ut. Så kan vi utveksle meninger om det etterpå. Er du game?

Alt dette har også ført til at vi nå vurderer om kjøkkenet skulle vært fikset litt på. En ny komfyr kanskje eller noen sprekere skapdører…

Bilderesultat for skapdører kjøkken

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *