Hva er så spesielt med denne?

Ja hva er det som er så spesielt med denne filmen. En stumfilm fra 1928. Den har handling i Norge og er laget i Norge.

Jo jeg skal si dere det. De er basert på en bok som for den tiden brukte en veldig drøy måte å reklamere for seg på.

Boken og filmen heter » Bergenstoget plyndret i natt». Det ble brukt «sjokkreklame» for å få oppmerksomhet rundt boken. Det vil si at i dette tilfellet skrev de inn tittelen på boken som overskrifter i landets aviser. Først når folk var ferdig å lese hele siden i avisen forstod de at det var snakk om en bok og ikke en nyhet om at toget mellom Kristiania (Oslo) og Bergen var plyndret.

Det er faktisk en ganske så morsom film. Skulle ønske at jeg kunne gå på kino den gangen å se den. Da var det helle rikke noen forskjell i bilettprisene på alle kinoene. De fleste hadde samme priser for alle. Det ville nok ikke vært like lønnsomt i dagenes samfunn, men ,men.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *