Kroatia

imgres

Etter mye frustrasjon og timevis med internett søk på reiser til Kroatia, fant vi endelig turen vi ble mest fornøyd med på hotell og prismessig. Vi fant frem til sommerklærne våre som nesten støvet seg på loftet og gjordet pakkingen klar. Vi er av den typen som pakker uker før avreise og det syns jeg er oftest minst stressende, enn å vente til dagen før. Eneste som selvfølgelig ikke blir pakket ned før sist dag er toalettsakene, og det er ikke så ille.

imgres-1

Nå er det bare ett lite problem igjen før avreise, og det er bilen min. Det er nemlig den vi skal kjøre til flyplassen med, og bremseklossene er ikke helt til stede :-/ Så i morgen skal jeg få satt inn helt nye bremseklosser som jeg etter tips fra pappa bestilte på Skruvat. Der var det både billig og lett å finne frem.

bremse

 

Og nå kan jeg egentlig bare slappe av og ikke tenke så mye mer, da alt er på plass nå. Vel bortsett fra bremseklossene, men det er ikke så vanskelig, det har jeg skiftet før. Har dere? :-)

Ahh jeg gleder meg til ferien, har aldri vært i Kroatia før, men hørt bare positive ting om landet.  Ønsker alle en flott sommer! :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *