Tanken blir virkelighet.

Som jeg skrev her til dere for en tid til bake så lekte jeg med tanken på og lage et bibliotek hjemme, siden jeg har så mange bøker.

bøker

 

Vell nå er planen i gang. Jeg har alt tømt det rommet jeg har bruk som kontor og fjernet en god del tapet, gulvblanker og skap. Nå har jeg satt opp panel på veggene og holder på med gulvet. Til hyllene skal jeg hente blanker type impregnert kledning som jeg skal pusse før jeg maler de. Er ganske optimistisk og positiv til at dette blir bra :-)

bibliotek

 

Blir nok en god del jobb,

utslitt

 

men det blir moro og se resultatet.

Hvordan løsning har du til dine bøker? Del gjerne, alltid bra og få tips og ideer fra andre :-)

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *