Blomsten og Bien!

Som dere vet så jobber jeg i en barnehage. Og som barnhageonkel får jeg høre de rareste ting, men også de beste ting.

I dag var det tre av barna som bestemte seg for at de skulle forhøre seg med oss voksne om hvor babyene egentlig kommer ifra. De hadde alle tre hver sin teori, alt fra at gud hadde puttet de inn i magen til mamma til at det var en fugl som hadde lagt de på trappa til mamma og pappa som en overraskelse.

Dette har nå gjort at vi vokse må finne ut av hva vi skal svare barna når de spør om slikt. Vi må ta hensyn til barnas alder, kulturen de kommer ifra hjemme og religionen de har. Og rett og slett om foreldrene egentlig vil at barna skal vite det. Så nå er det avgjort at alle foreldrene skal få et brav hjem hvor de må svare på dette. Og om det er ønskelig så vil vi svare barna når de spør og om de sier nei så må vi bare la dette være opp til foreldre og forklare en dag.

Her er i alle fall en morsom video om foreldre som forklarer dette til sine barn.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *