BiMbliotek!

Som dere alt vet så er jeg veldig interessert i og lese.

Lesehest

Så jeg har bestemt meg for og bygge om hjemmekontoret mitt til et bibliotek/kontor.

Bibliotek

Jeg har så mye bøker og utskrifter at det hadde væt greit å får orden på det. Få et slags system i kaoset.

Jeg satt i pausen i dag på jobben og sjekket litt rundt om det og ta opp lånutensikkerhet.nu for dette. Da var det et av barna som kom bort og spurte hva jeg gjorde, så jeg fortalte at jeg skal bygge et bibliotek hjemme. Da fikk jeg følgende respons: Du har så mange bøker at du trenger i hvert fall et sånt bimbliotek 😀 Da lo jeg godt og sa meg enig.

Barn med meninger

Så etter anbefaling av fra en 4 åring ble det hele avgjort.

Nå blir bimbliotek!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *