Verdt å vente på !

Dette er en bok som kommer ut nå i 2015, og absolutt verdt å få med seg, om man liker å lese :)

Judaskysset

Judaskysset

Eirik Husby Sæther

Det går alltid an å falle dypere

Mikael Wulf er politimann ved Kriminalvakta, Oslo-politiets frontlinje overfor grov voldskriminalitet. Han tilkalles ved brå død, likfunn og voldtekter.

En dag rykker han ut på et overdosedødsfall på Oslo S, et dødsfall som viser seg å være et mulig drap. Den døde har delt leilighet med Mikael Wulfs narkomane fosterbror William, som er forsvunnet. Det samme er det tredje medlemmet av kameratgjengen. Og et stjålet parti heroin. Som noen vil ha tilbake for enhver pris.

Mikael frykter at fosterbroren er i alvorlig fare og begynner på egen hånd å utforske rusmiljøet rundt Oslo S. Sporene leder ham ut på en svart odyssé, i katakombene under Sentralstasjonen, i gamle etterlatte tollceller, og inn i sitt eget sinns mørke.

En annen bok jeg ser frem til, er denne:

Løvetemmeren

Løvetemmeren

Camilla Läckberg

Endelig en ny bok om Erica Falck og Patrik Hedström!

Det er januar og veldig kaldt i Fjällbacka. En halvnaken jente kommer løpende ut av skogen, rett ut på veien foran en bil. Sjåføren rekker ikke å stoppe. Da Patrik Hedström og hans kollegaer blir varslet om ulykken, er jenta allerede død. For fire måneder siden forsvant hun på vei hjem fra den lokale rideskolen, og siden er det ingen som har sett henne. Det viser seg at hun er blitt utsatt for en forbrytelse, og Patrik Hedström og hans kollegaer frykter at hun ikke er alene om denne skjebnen.

Samtidig holder Erica Falck på å grave i en gammel sak. En familietragedie som førte til en manns død. Gang på gang besøker hun mannens kone, som ble dømt for drapet, men Erica får ingen svar.  Hva er det kvinnen skjuler? Erica kjenner på seg at det er noe som ikke stemmer. Og det virker som om fortiden kaster sine mørke skygger over nåtiden.

Løvetemmeren er Camilla Läckbergs niende krim om Erica Falck og Patrik Hedström.

Jeg har lest alle de åtte første bøkene, og ser frem til denne også. Syns Camilla er en utrolgi god forfatter, og jeg bruker å anbefale henne til alle jeg kjenner.

Kanskje denne forfatteren er noe for deg også? Det skader ikke å prøve :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *