Egentlig ganske mettet

Nå er jeg ganske mettet av jul og julemat. Skal absolutt ikke klage, har fått servert fantastisk god mat hele julen, men nå har jeg mest lyst på en saftig burger og chips, så jeg tenker det blir en tur på gatekjøkken idag :)

Håper alle sammen har hatt en fin jul, og kanskje fått lest noen gode bøker nå i romjulen? Jeg har iallefall fått lest litt, og selv om jeg liker gode romaner, så slo denne boken ann som jeg fikk i julegave :

Jeg må innrømme at jeg er en stor fan av Frode Øverli, det har jeg vært i flere år nå. Han er morsom, og en god tegner :)

Nei, nå skal jeg sette meg i bilen og kjøre til nærmeste gatekjøkken og handle meg kveldsmat. Ha en fin kveld dere også, folkens!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *