Ferielektyre

Sommer og ferie står for døren. Noen har planlagt hjemmeferier, mens andre skal dra til sol og varmere strøk. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men det blir kanskje hjemmeferie – så sant været holder. Er en del å pusle med hjemme, og hadde vært godt få det unna i et rolig tempo. Ikke i en stresset hverdag. Uansett – lese har jeg tenkt å gjøre. Bøker, meningsløse magasiner, samt at jeg nok kommer over ting og tang på nett.

Akkurat nå studerer jeg magasiner. Jaggu mye ulikt der ute. Noe virkelig nyttig, mens annet er så meningsløst at det kan være morro. Likevel; det som har fascinert meg til nå er mengden reklame i magasinene. Det er jo nesten ikke plass til lesestoff jo .Det er også magasiner i alle former, med all slags innhold.

Jeg er nok litt fan av magasiner om helse og interiør. Kanskje da det er to ting en er omgitt av hele tiden- kroppen din og omgivelsene rundt deg. Her er mine favoritter. Kanskje flere som kunne være interressert i den?

Here you are:

iform omslag » I Form».

Bedre Helse omslag «Bedre Helse»

Helsemagasinet VOF omslag «Helsemagasinet»

Women's Health (US Edition) omslag» Womens Health»

Litt forskjellige magasiner, med noe forskjellig vinkling på ting. Jeg liker det. Da får jeg med meg både «skjønnhetsguruenes» og noen medisinske meninger om ting – for deretter lage en mix for meg selv. Hva bruker du det du lærer i magasiner til?

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *