Ludlum.

– Robert Ludlum!

En av mine store favoritter innenfor krimsjanger’n. Dessverre er han gått bort, men jeg leser gjerne bøkene hans på nytt og nytt. Jeg er sikker på at om du ikke kjenner navnet hans, så kjenner du garantert til filmene basert på noen av bøkene hans, om James Bourne, som The Bourne Identity.

7869

Det er 3 bøker om James Bourne. Jeg er ferdig ryddet rundt hytta, og klar for å lese alle 3 på nytt. Tro meg, har du sett filmene vil du bli overrasket over hvor dårlige de er i forhold til bøkene 😉 Selv om det faktisk er gode filmer 😉

Kort fortalt handler alle bøkene om den tidligere statsansatte morderen James Bourne. Vi følger han fra han våkner opp et en nær drukningsdød med hukommelsestap, til han har rullet opp hvem han er, hva han har gjort, konspirasjoner, statshemmeligheter – og selvfølgelig til kjærligheten som dukker opp. Ja- du får alt du kan drømme om i disse romanene. Vær obs; du bør ikke la deg forstyrre mens du leser disse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *