Hagemøblene på plass – men….

Er blitt en stund siden siste innlegg herfra. Tiden flyr nå på vårparten – og så må det vell innrømmes at jeg har prioritert litt andre ting siste ukene 😉

Sist skrev jeg om hagemøblene jeg ville ha, og nå er de innkjøpt. MEN- jaggu har våren sine utfordringer. Da møblene var plassert så jeg fort at skulle dette bli som jeg hadde tenkt må jeg nok rydde opp litt utenfor også. Er litt mye «skau» rundt hytta, og hadde vært flott fått åpnet litt opp. Flaks for meg at samme hjemmeside hvor jeg fant møblene selger de også andre hageting. Enklere kunne det nesten ikke vært.

Så nå er jeg gått til innkjøp av denne:

Hu-hei…nå skal det ryddes. Deretter er jeg klar for en vår og sommer i nye hagemøbler, med gode bøker. Lurer på om jeg skulle også lese noen gamle på nytt? Får holde deg oppdatert etterhvert….

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *