Friske opp gammel lærdom

Jeg skal oppdatere meg på litt sånn forskjellig, friske opp gammel lærdom :)
Selv om jeg er interiørkonsulent og markedsøkonom så tenkte jeg ikke akkurat på byggevarer eller og finans. Nei, sånne saker som er i relasjon til privatlivet. Ikke for det finans faller jo fort innenfor det private om man f.eks trenger et forbrukslån eller liknende. Men jeg mener slike ting som trening av hund, religion og gudetro, naturkunnskaper … ja, du skjønner;)

Livets tre

Men jeg tror faktisk jeg har valgt meg to emner å lese meg opp på, forholdsvis store emner begge to da – hund og norrøn mytologi. Jeg har levd med hund hele livet så vi skal finne noe å trene Nemo i :) Jeg har ennå til gode å møte en hund som ikke trives med å utføre oppgaver eller jobb 😉

Men allerede på barneskolen syntes jeg norrøn mytologi var svært fascinerende. Og i voksen alder har jeg både bevisst og ubevisst styrt meg selv i retning av Åsatru.
Misforstå meg rett, for mitt standpunkt er det at det MÅ finnes mer mellom himmel og jord …
Hva det er vet jeg ikke, men om jeg skal tro på en ”høyere makt” så er ikke kristendommens gud riktig for meg. Og det er naturlig for meg å søke til det som en gang var vår folke tro, og ALLE våre guder.

Jeg kunne holdt på i evigheter om dette, så norrøn mytologi blir emnet. Og vi begynner med Tor Åge Bringsværds bok Norrøne Guder tenker jeg 😉

Runer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *