Et fjell med reisemagasiner

Jeg drømmer om ferie, og jeg mener en skikkelig ferie hvor jeg blir oppvartet og bare kan nyte hvert sekund. Og hvem tilbyr en slik ferie? Jeg har ikke reist stort på ferie, har vi hatt fri har vi valgt å legge ut på sykkelturer i øst og i vest.

Men nå har jeg bestemt at jeg skal på ferie og bli skikkelig bortskjemt, om jeg så må søke lån uten sikkerhet for å få det til 😛 Så jeg har hentet meg ett fjell av reisemagasiner og brosjyrer for å finne den perfekte ferien.

feriebrosjyrer

Ja, jeg skal jo ikke reise alene for jeg har jo min bedre halvdel som også skal være med … eller så blir det ikke ferie i det hele tatt. Så mitt oppdrag er veldig enkelt innviklet, om jeg kan si det sånn Iiik!!

For jeg må finne en ferie som passer like perfekt til oss begge to. Nå er hovedmålet å slappe av og nyte, så vi skal med andre ord ikke på stressende omvisninger på overfylte turistdestinasjoner av noe slag. Aller helst skulle jeg ønske vi kunne finne en helt isolert øy i karibien eller no’ slikt, men da hadde vi vel brått kjedet livet av oss 😛

Nei, noe midt i mellom blir nok best. En ferie hvor vi kan velge å bare sløve i sola eller finne på noe spennende hvis vi føler for det. Tror rett og slett det må bli karibien cruise eller noe liknende 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *