Jeg elsker internett.

Internett er virkelig en fantastisk oppfinnelse, eller hva du nå velger kalle det.

Selv om jeg ikke er så veldig glad i å handle på nett, så er jeg derimot ekstremt glad i å bruke internett til å undersøke saker og ting jeg lurer på. Ulempen er vel kanskje det at man blir litt avhengig, men ikke slik at jeg MÅ ha tilgang på internett til enhver tid. Men på den måten at jeg føler meg litt fortapt om jeg for eksempel under en samtale prater om noe jeg egentlig ikke vet så mye om også vet jeg at dette hadde jeg funnet ut på 2 sekunder hvis jeg bare hadde hatt internett … det kan være litt frustrerende til tider.

internettshopping

Men det er bare helt perfekt å kunne bruke internett til vindu shopping. Så kjekt og stressfritt å kunne sitte hjemme i min egen stue og finne det jeg ønsker eller trenger å kjøpe, sammenlikne priser hos forskjellige forhandlere og alt slikt. Jeg er ikke fan av store folkemengder så jeg prøver så godt jeg kan å unngå kjøpesentere og slikt hvor folk har en tendens til å stime seg sammen. Det virker nesten som om alle bestemmer seg for å handle samtidig også 😛

Men takket være internett slipper jeg unna alt dette. Du kan finne mer eller mindre alt på internett, alt fra dagligvarer hos ica.no og treningsklær til elektronikk hos expert.no og bildeler. Puuhhh … takk internett 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *